• vrijdag, maart 15th, 2019

Burgemeester en wethouders steken handen uit de mouwen tijdens NLdoet

De Haagse burgemeester en een aantal wethouders gingen vandaag samen aan de slag tijdens de landelijke vrijwilligersactie NLdoet. In het Buurthuis van de Toekomst van Stichting Dr. Schroeder van der Kolk hielpen zij bij allerlei klusjes. Burgemeester Pauline Krikke en wethouders Richard de Mos, Kavita Parbhudayal, Robert van Asten en Liesbeth van Tongeren sorteerden boeken en schilderijen en verfden een tafel, een kast en de kozijnen van het buurthuis.

Wethouder Richard de Mos ging vervolgens door naar stadsboerderij Herweijerhoeve, waar hij samen met 15 studenten van de ROC Mondriaan een kippenhok schilderde en aantal zitpaddestoelen plaatste.  

NLdoet is een jaarlijks klusmoment in Nederland geïnitieerd door het Oranje Fonds. Het Haagse stadsbetuur vindt het belangrijk dat Hagenaars en Hagenezen betrokken zijn bij hun eigen omgeving en zich inzetten om die aantrekkelijker te maken. Daarom geven zij jaarlijks het goede voorbeeld tijdens NLdoet.

Copyright foto: Gemeente Den Haag

Redactie Schilderswijker

Read Previous

Vlag bij het stadhuis hangt halfstok

Read Next

Pilot deelfietsen en deelscooters in Den Haag van start

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *