• vrijdag, maart 15th, 2019

Pilot deelfietsen en deelscooters in Den Haag van start

Maandag 18 maart geeft wethouder Robert van Asten (Mobiliteit) om 16.30 uur het startsein voor de inzet van deelfietsen en deelscooters in Den Haag.

De deelfiets aanbieders die meedoen aan de pilot zijn Mobike, GoAbout en HTM. Felyx biedt elektrische deelscooters aan. De gemeente heeft goede afspraken gemaakt met de vier aanbieders. De pilot is een opmaat naar een structureler aanbod van deelfietsen en deelscooters in de stad.

Een goede bereikbaarheid is van groot belang voor Den Haag. De komende jaren groeit de stad fors en daarom moeten we investeren in goede vervoersmogelijkheden. Wethouder Van Asten ziet de deelfiets en elektrische deelscooter als één van de mogelijke oplossingen van vervoer in een steeds drukker wordende stad.

Redactie Schilderswijker

Read Previous

Burgemeester en wethouders steken handen uit de mouwen tijdens NLdoet

Read Next

Prachtige herinneringen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *