• woensdag, maart 20th, 2019

MELD JE NU AAN VOOR COMMUNITY HEROES 070

Wil jij graag iets organiseren en betekenen voor een ander? En zou je daar misschien wel je werk van willen maken in de toekomst? Ben je tussen de 15 en 23 jaar? Meld je dan nu aan voor Community Heroes 070 bij jou in de buurt! Meld je nu aan. Meedoen is gratis!

LINK: DIRECT AANMELDEN!

OVER HET PROJECT

In alle acht stadsdelen van Den Haag gaat een team van Community Heroes 070 waar jij onderdeel van uitmaakt aan de slag. Community Heroes 070 komen op voor mensen in hun eigen stadsdeel en maken Den Haag daarmee een beetje mooier. Jullie bundelen als team talenten en kwaliteiten en bedenken en voeren zelf activiteiten uit die écht een verschil maken voor anderen. Je verdient hiermee een zakcentje, leert in de praktijk wat sociaal ondernemerschap is en hoe je een project organiseert. De uitdaging is om in 20 weken een zo groot mogelijke sociale impact te maken en gaat de competitie aan tegen teams in de andere stadsdelen. Aan het einde van deze periode komen alle teams samen op het Community Heroes 070 Gala in Pathé Buitenhof om ervaringen met elkaar te delen en prijzen te winnen.

VOOR WIE?

Iedereen tussen 15 en 23 jaar kan een Community Hero worden. Het belangrijkste criteria is dat je gemotiveerd bent en graag iets wil doen voor een ander. Het maakt verder niet uit wat je achtergrond is. Iedereen is welkom! Meedoen aan Community Heroes 070 kan gewoon naast je opleiding, hobby of werk. Twee keer in de week (op dinsdag en donderdag OF woensdag en vrijdag van 17:00 – 19:00 OF 19:00 – 21:00 uur) komt elk team bij elkaar. READY Lifecoaches zijn aanwezig om het beste uit het team en elk individu te halen. In de eerste weken worden (maatschappelijke) organisaties bezocht om een kijkje in hun keuken te nemen. Daarna verzint elk team zelfstandig activiteiten en evenementen die met het team worden uitgevoerd. Je krijgt workshops waarmee je skills ontwikkelt die nodig zijn bij het organiseren en uitvoeren van alle ideeën.

TIJDSINVESTERING EN BELONING

Je bent  ongeveer vier uur per week actief bezig met het team en maakt daarnaast in je eigen vrije tijd zoveel uur als je wilt. Gemiddeld gaan we uit van 100 uur in 20 weken.

WAAROM JE ZEKER MEE WIL DOEN

 • Je leert in de praktijk wat sociaal ondernemen en projectmanagement inhoudt en waar jouw talenten liggen;
 • Je krijgt workshops over onder andere:
  • Geld en zaken
  • Fondsen werven
  • Sociaal ondernemen
  • Omgaan met ICT, social media en content creatie
  • Personal branding (hoe zet je jezelf goed op de markt)
  • Social selling (hoe zet je jouw netwerk het beste in voor je business)
  • De kunst van storytelling (overtuigen door je eigen verhaal te vertellen)
  • Intrinsieke motivatie
  • Reflectie
  • Vloggen
 • Je krijgt een vrijwilligersvergoeding voor elke georganiseerde activiteit en een certificaat van deelname als je tot aan het eind van het traject meedoet;
 • we maken een professionele, persoonlijke videopitch met je voor je persoonlijke presentatie;
 • Je krijgt een Community Heroes 070 kledingpakket;
 • Je ziet de belevenissen van jou en je team  in de bioscoop tijdens het Community Heroes 070 gala en kunt daar prijzen winnen;
 • Er worden tijdens het Community Heroes 070 Gala matches gemaakt met bedrijfsleven. Bij een goede match met krijg je de kans om een sponsorship van €1.500,- te verdienen vanuit het bedrijfsleven, en mogelijk een baan;
 • Na afloop van het traject mag je het volgende team in jouw stadsdeel helpen begeleiden als je dat leuk lijkt.

WAT WE VAN JE VERWACHTEN

 • Je bent gemotiveerd om activiteiten te organiseren voor anderen
 • Je bent een teamspeler
 • Je bent in april beschikbaar voor een startgesprek
 • Je bent minimaal 30 van de 40 bijeenkomsten aanwezig (75%)

Redactie Schilderswijker

Read Previous

We mogen weer naar de stembus!

Read Next

Kinderen hebben recht op leerplicht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *