• zaterdag, maart 16th, 2019

Adverteren

Groot bereik, aantrekkelijk tarief 
Elke kwartaal nemen meer dan 60.000 mensen in de Schilderswijk ruim de tijd om de wijkkrant te lezen. De krant wordt huis-aan-huis bezorgd in de gehele Schilderswijk.  Daarnaast ligt de krant op allerlei afhaalpunten zoals supermarkten en wijkcentra.

Postcode gebied waar wij bezorgen: 2512 2515 2525 2526 2571

Aantrekkelijk tarief, beperkte ruimte
Onze stichting heeft geen winstdoelstelling en werkt met vrijwilligers. Daarom zijn onze tarieven een stuk lager dan commerciële bladen terwijl ons bereik hoger is. Er is daarom veel vraag naar de beperkte ruimte in onze krant. 

Beperkte ruimte
Wij reserveren 70% van de krant voor mooie verhalen uit de wijk en 30% is voor advertenties. Door het grote bereik en de aantrekkelijke tarieven is er veel vraag naar deze beperkte ruimte. Reserveer daarom tijdig de ruimte die je wilt, wacht niet tot het laatste moment. Stuur je advertentie naar Nick van Velzen op adverteren@schilderswijker.nl of bel hem op 06 – 38 13 68 00.

Dit zijn onze tarieven. Ze zijn excl BTW en geldig tot 31 Dec 2019. Als je een contract neemt voor minimaal 4 plaatsingen (een jaar) dan krijg je korting, ben je verzekerd van plaatsing, krijg je voorrang op éénmalige adverteerders en is een tussentijdse wijziging van je advertentie gratis. De tarieven hiervoor zijn:

Wil je zonder contract een losse advertentie plaatsen? Dan zijn dit de tarieven:Speurders van de Schilderswijk
Een speurder advertentie op de site is gratis, wij kiezen zelf random advertenties uit die in de krant komen. Wil je een garantie dat jouw speurder in de krant komt? Dan betaal je €12,50 om een plekje te reserveren. VOL=VOL

Adverteren op website
Losse voorpaginabanner 255 x 300 : €30 per week of €90 per maand.
Losse voorpaginabanner 265 x 353 : €40 per week of €100 per maand.
Losse voorpaginabanner 970 x 120 : €60 per week of €150 per maand.

Er zijn maar 3 plekken op de voorpagina beschikbaar VOL=VOL dan kan je wel op een wachtlijst komen.

Aanleveren advertentie
We gaan ervan uit dat je de advertentie kant en klaar aanlevert. Voor de opmaak van een nieuwe advertentie of veel opmaakwerk aan een bestaande advertentie vragen wij €50. Bij een contract zijn kleine inhoudelijke wijzigingen kosteloos. Aanleveren graag als pdf, illustraties in voldoende resolutie, minimaal 200 dpi. Bij los aanleveren ontvangen we je tekst graag in Word én ook als pdf bestand om de opmaak te controleren. Illustraties of logo ontvangen we graag in een hoge resolutie los als jpg.


Voor een voorbeeld van een advertentie in de wijkkrant bekijk ons archief.
Reserveer daarom tijdig de ruimte die je wilt. Stuur je advertentie naar Nick van Velzen op
adverteren@schilderswijker.nl of bel hem op 06 – 38 13 68 00 .